Hjemmesiden fik hurtigt hjælp

Hvis du forsøgte at besøge hjemmesiden forleden dag kan det være du oplevede at få en fejlside. Det beklager vi meget for vi opdagede selv fejlen alt for sent.

Da vi endelig så at den var galt med hjemmesiden og vores webmaster har fået nyt arbejde, ledte vi efter nogle der kunne give hjælp til hjemmesider med problemer. Efter nogen søgning på internettet fik vi heldigvis fat i Søren som klarede problemerne på under 2 timer.

Derfor vil vi her gerne anbefale wordpress support fra Søren. Han var yderst hjælsom og behagelig at snakke. Selv om vi ikke forstår os på de tekniske ting, fik han hurtigt forklaret hvad der var galt, hvad der skulle fikses, hvorfor, samt hvor meget det ville koste at rette op. Som sagt så gjort.

Tak for hjælpen

Høretelefoner til audiovisuelle udstillinger

Hos vores museer i nyborg forsøger vi hele tiden for at finde nye måder at engagere de besøgende ved de forskellige udstillinger, og specielt med henblik på at fange opmærksomheden for børn og unge under uddannelse. Vi har oplevet at de klassiske udstillinger, der eksempelvis blot har et billede eller genstand med en beskrivende tekst ikke får meget opmærksomhed. Kan det følges op med video eller lyd giver det ofte mere effekt.

En af de ting vi forsøger at integrere er at folk kan benytte deres smartphones undervejs i gennem de forskellige udstillinger. Det foregår ved at man logger ind på museers hjemmeside på online guiden, hvor man så kan afspille en lydfil med en guidet tur igennem udstillingen. Se dette virker godt, men problemet er at folk som regel ikke har headset eller hovedtelefoner med, og uden hovedtelefoner vil det være et virvar af forskellige afspilninger i samme lokale uden synkronisering og på forskellige sprog.

Derfor har vi siden systemet gået i gang tilbudt udlejning af høretelefoner til de besøgende, vi startede med nogle billige modeller fra JBC, men det viste sig inden længe at de ikke var pengene værd. De gik hurtigt i stykker og flere gav respons at lyden simpelthen ikke var høj eller god nok.

Dette har vi nu løst i samarbejde med headaudio.dk der er eksperter i høretelefoner. Og nu har vi i nogle måneder kørt med nogle noget dyrere jabra hovedtelefoner, men ingen af dem er indtil nu gået i stykker, og vi har ingen klager haft på lyden, tværtimod.

Kom selv og besøg vores udstillinger og få en guidet tur.

Nyborg Slot skal restaureres

For at genskabe den historiske helhed omkring Nyborg Slot og by har man besluttet, at Nyborg Slot og rådhustorvet skal istandsættes og tilføres nyt liv. For at finde de rette arkitekter udskrev man i 2015 en international arkitektkonkurrence.

Det gav et bredt udvalg af arkitekter, som skal planlægge, hvordan slot og by skal forbedres og fornyes. Det vil forhåbentlig give nogle arbejdspladser, når selve arbejdet skal udføres.

Ikke første gang

Men det er ikke første gang, Nyborg Slot bliver restaureret. For I 1913 efter 200 år som pakhus og krudtmagasin for garnisonen var der ikke megen storhed over det gamle kongeslot.

Dengang var der ikke noget, der hed fitnesscenter ellerproteinpulver, men der er ingen tvivl om, at der blev brugt rå muskelkraft til at slæbe de tunge materialer og lave det hårde arbejde.

Det var kongelig bygningsinspektør og arkitekt, Mogens Clemmensen, som var ansat ved Nationalmuseet, der iværksatte det kæmpe restaureringsarbejde.

Arbejdet stod på i over 10 år, hvilket også vidner om, at der ikke har været nutidens smarte maskiner involveret i arbejdet.

Desværre slap pengene op, inden et udvendigt trappetårn og dele af Nordfløjen og en del indvendige detaljer var blevet færdigt.

Efter restaureringen åbnede slottet dørene, så offentligheden kunne komme ind og se de flotte riddersale med det imponerende interiør og fornemme stemningen og storheden.

Restaureringens elementer

Nyborg Slot er stadig åbent for publikum, og nu skal det altså atter restaureres. Arbejdet omfatter blandt andet

  • Restaurering af Kongefløjen
  • Restaurering af vagttårnet
  • Tilførsel af nye bygninger
  • Opgradering af torvet og området mellem slot og by

I denne omgang har man nok tænkt sig at benytte andet end rå muskelkraft, for man forventer, at arbejdet er færdigt allerede i løbet af 2019. Så det er kun 3-4 år, hvor over 10-12 år ikke var nok ved sidste omfattende restaurering.

Der er allerede udvalgt seks teams ud af de mange, der har budt ind på opgaven, som har været på besøg i Nyborg, hvor de fik en grundig gennemgang af slottets og byens historie og fik lov at se slottet og omgivelserne og fornemme fordums storhed på Slotsholmen.

Det bliver spændende at se, om det vil trække flere folk til Nyborg, når først slottet står færdigt med sine nye udstillingslokaler og bygninger, der skal bruges til at fortolke den tidligere borgstruktur.

Et af formålene med restaureringen er at gøre Nyborg til Danmarks centrum … igen – for Nyborg var jo som bekendt hovedstad i middelalderen, og Nyborg Slot var kongeborgen. Men folketinget bliver nok næppe flyttet til slottet, som stod for de politiske beslutninger i Kalmarunionen under Dronning Margrethe I.

Store gamle kasser

Mangler du nogle store gamle kasser til opbevaring, så er det med at få fat i nogle. Du kan nemt købe nogle på nettet, og det er klart den billigste måde at købe gamle kasser på. Det er sådan set lige meget, hvad du gerne vil have opbevaret, så er jeg virkeligt sikker på, at du også vil komme til at få nogle gode gamle kasser der kan klare opgaven. Om det er fordi, at du er stoppet med at læse, og er i gang med at lægge alle dine gamle kasser på lager, så er det virkeligt om at gøre det. Jeg mener i hvert fald, at du ikke kan være et eneste sekund i tvivl om, at det helt klart er ved at købe de gamle kasser på nettet, at du får de billigste gamle kasser. Derfor syntes jeg helt klart også, at du skal tage at gøre det. Så vil du nemlig også få lyst til at eje endnu flere gamle kasser. Det i sig selv er jo ret fedt, og jeg håber sådan set bare, at det også kommer til at betyde en masse fede og gode ting for dig. Det er altså bare om, at lede lidt og inden du har set dig om, så befinder du dig på en side, hvor du billigt kan købe gamle kasser.

Gamle kasser til opbevaring

Det er altså bare om, at få dine gamle kasser bestilt, og så vil ud hurtigt have mulighed for at opbevare alle dine gamle ting. Det er super fedt og super nemt. Derfor er det også lidt dumt, ikke at gøre dette. Jeg mener i hvert fald, at det også kommer til at være langt nemmere for dig, at opbevare ting, hvis du er i besiddelse af en masse gamle kasser. Det er derfor også mit bedste råd til alle jer derude.

Effektiv tilbygning Odense

Hvis du endnu ikke er begyndt at overveje, hvem du skal få til at lave din tilbygning, så kan jeg virkeligt anbefale tilbygning Odense. Jeg har lige fået lavet en af tilbygning Odense, http://heide-aps.dk/tilbygning-odense/, og der er slet ingen tvivl om, at de virkeligt er dygtige. Ikke nok med at de er dygtige, så er de også utrolige effektive. Det er faktisk alt ved dem jeg kan lide. De behandler ens hjem med respekt, hvor der normalt ellers er mange håndværkere der ikke gør dette. det gør de altså hos tilbygning Odense, og det i sig selv er jo ret så fedt. Derudover så er de altså også utroligt gode. De er veluddannede, og det at de har et så godt samarbejde, tyder jo virkeligt også bare at de ved hvad de laver, og det samme gør deres chef. Det er altså et rigtig godt selskab, og jeg syntes da virkeligt, at du skal tage og overveje at ansætte tilbygning Odense til at lave din tilbygning. Jeg er i hvert fald sikker på, at du så vil komme til at være meget mere end tilfreds med resultatet.

Tilfreds med tilbygning Odense

Det er faktisk sådan, at du både kommer til at være tilfreds, men også lige frem imponeret. Det var jeg i hvert fald, og det er jo langt fra første gang at jeg har fået lavet tilbygninger. Det er dog helt klart første gang, at jeg har været så glad for resultatet, og derfor skylder jeg altså en kæmpe tak til tilbygning Odense. Der er ingen tvivl om, at jeg derfor virkeligt også kan anbefale dem, og det er helt sikkert, at jeg også selv kommer til at anvende tilbygning Odense næste gang. Det er jo sådan, at det ville være dumt at gøre andet, nu hvor jeg altså er blevet så glad for at bruge dem, og derfor syntes jeg altså at alle skal gøre det samme fremover.

Du kan købe en power bank i Nyborg

Power banks bliver mere og mere moderne ifølge Nikolaj fra sesus.dk, og de er ved, at blive et must, at have sådan et som ens eje, hvilket ses mange stedet i landet, især i butikkerne, hvor man f.eks. i nyborg virkelig er begyndt, at se det gode ved power banks, fordi de er så attraktive blandt folket, da ens smartphone virkelig er blevet til en tæt knyttet ting, som man virkelig bruger tit, og mange timer om dagen uden man ligger mærke til det. Derfor er det også vigtigt med batteri på sin telefon. Det super nemt, at få fat i power banks og man kan nemt købe dem i nyborg. Der bliver solgt rigtig mange power banks, og de kommer til at være på markedet i lang tid, hvilket giver sig selv, da folk ikke kan undgå det.

Ekstra strøm på mobilen

Der er som skrevet tidligere rigtig mange butikker, der begynder at åbne og sælge nye moderne ting, som folk vil få meget nytte af, og da folk altid snakker om lidt strøm på mobilen eller at den er løbet tør, er også meget irriterende, hvis man skal have fat på folk eller folk skal have fat på en. De praktiske butikker har fundet ud af, hvor meget salg der er i power banks, da de er så billige og virkelig smarte, og perfekte til enhver person, der har en smartphone eller ipad for den sags skyld. I nyborg har de over en længere periode givet alle beboere i byen, såvel som turister, muligheden for, at kunne investere sig i power banks, da de har solgt dem i okay lang tid, da de altid har vidst, hvor smarte og brugbare power banks er. Ens børn vil altid kunne få glæde af power banks, så ens ipad aldrig går ud midt i filmen, hvilket ville være nederen.

Med gratis nyheder bliver du opdateret på Midtjylland

Ind på dagens.dk kan man læse en masse gratis nyheder, der handler om Midtjylland, og alt det Midtjylland byder på. Der sker jo ofte ting i Midtjylland, hvorfor det vil være rigtig interessant at få læst om Aarhus og alle de ting, der findes i Aarhus. Jeg læste den anden dag nogle gratis nyheder, der gik ud på at beboere advares om røg fra brand i Brabrand. Det er noget, der selvfølgelig er lidt ærgerligt, men man skal naturligvis forsøge at forstå, hvordan det hænger sammen, inden man begynder at bedømme de gratis nyheder man læser om. For eksempel skulle enhver tro, at Brabrand er et sted med lidt uro, hvorfor det kommer som én af de første gratis nyheder ind på dagens.dk. Men det behøver bestemt ikke at være sådan, for det er sådan, at dagens sorterer nyheder efter deres relevans for borgerne.

 

Skal vi på nyhedssafari med gratis nyheder?

Jeg bor selv i Aarhus og derfor er det rart for mig at blive opdateret på, hvad der sker i Aarhus og omegn. Det er noget som gratis nyheder giver mig. Derfor vil jeg fremover blive klog og klogere på, hvorfor gratis nyheder gør gode ting ved mig. For eksempel læste jeg også, at Statoil forkæler fædre. Jeg blev helt nysgerrig over hvordan gratis nyheder kunne indeholde det stykke information. For jeg spurgte mig selv om, hvem der var de fædre? Og hvorfor skulle de forkæles? Det er noget jeg tænkte over i fire dage indtil jeg besluttede at læse gratis nyheder, hvor jeg fandt ud af, at det handler om en ny undersøgelse, som vist at jyske fædre bliver ofte glemt på fars dag, og derfor gav Statoil dem gratis benzin. Det er en fornøjelse at læse sådan noget, som jeg mener er rigtig godt stof.

Boligsalg i Nyborg

Nyborg er en købstad på Fyn med næsten 16.528 indbyggere viser tal fra 2014. Byen er beliggende tæt ved storebælt og er altså forbundet med Sjælland og København via Storebæltsforbindelsen. Nyborg er altså en by, som ligger i Nyborg Kommune, og som altså hører under Region Syddanmark. I denne by har man i finanskrisen haft problemer med boligsalg. Boligsalg i Nyborg har altså været et større problem lige indtil man fornyligt kom på et banebrydende koncept indenfor bolighandel. Et koncept som tog helt nye veje indenfor ejendomsmægler branchen, og som fik ejendomsmæglere landet over til at bliver irriterede, over at man kunne tilbyde boligsalg til så lave salær. Årsagen hertil skal ses i at et koncept som Min Bolighandel har formået at have salærer på helt ned til 35.000 kroner inkl. moms, og det betyder altså at man som boligejer lige pludselig kan tjene endnu flere penge på sin bolig, sammenlignet med de priser de helt almindelige ejendomsmæglere tager.

Årsagen til at dette koncept kan have ‘råd’ til at holde deres priser så lave, er at konceptet ikke fungerer helt ligesom de normale og klassiske ejendomsmæglere rundt omkring i landet. Det er altså ikke et koncept som den almene ejendomsbranchen eller ejendomsmægler branche, for her foregår det meste online. Dette medvirker altså til at man ved hjælp af at spare dyre erhvervslokaler væk, pludselig kan tilbyde langt lavere priser. Annonceringen foregår altså online, dette betyder dog ikke at du selv skal vise din bolig frem, for dette er altså med i prisen.

 

Boligsalg i Nyborg Kommune er steget de seneste par år

For nogle år siden kom finanskrisen, som et lyn fra himmellen, og dette gik værst udover ejendomsbranchen. Her var det pludselig sjældent at et hus blev solgt, og ligeså sjældent et hus blev sat til salg. Nu ser det dog langt lysere ud efter et koncept som for eksempel Min Bolighandel er kommet frem, hvor man altså pludselig kan sælge sin bolig langt mere effektivt. Årsagen til at jeg kan påstå at det går langt bedre i Nyborg Kommune, er altså at ifølge flere tal fra dette nye koncepts hjemmeside, så har de solgt mere end 100 boligere de sidste 12 måneder, og nogle af de boliger må altså have været i Nyborg byen. Læs mere om boligsalg

Nyheder kan gavne dig

Hvorfor skal man læse nyheder? Det er et spørgsmål, jeg ofte bliver stillet af mine elever som lige nu skal til at starte i niende klasse. Hver gang jeg bliver stillet dette spørgsmål, bliver jeg meget ked af det som lærer. Min opgave som lærer ser jeg som en vigtig og næsten afgørende opgave i forhold til de unges opdragelse og senere udvikler. Nyheder er et værktøj, jeg bruger så jeg kan nå mine mål med eleverne. Hvis det var op til mig skulle de hver eneste dag ind på dagens.dk. Det er simpelthen fordi dagens.dk leverer høj kvalitet af nyheder, som ikke kan sammenlignes med andre nyhedssites. De tilbyder både nyheder fra det lokale og nationale Danmark. Udover det lokale og nationale Danmark tilbyder de internationale nyheder, der spænder vidt og bredt. Derfor vil jeg fremover forsøge at forklare mine elever vigtigheden af, at de skal læse nyheder hver dag.

Nyheder der betyder noget

For mig er der stor forskel mellem nyheder, der blot fortæller om, hvordan tingene er på en overfladisk facon. Jeg savner nyheder, der gør en forskel, når de bliver bragt. Sådanne nyheder findes der få af, fordi der findes få journalister tilbage, der kan deres håndværk, hvis du skal spørge mig. Derfor mener jeg, at enhver person med trang til at få opdateret sig selv på lidt nyheder, bør være mere selektiv. Jeg sammenligner det lidt med mad i kroppen. Man går ikke rundt og propper hvad som helst i sin krop. Men man læser lidt om varedeklarationer og ingredienser, inden man begynder at spise noget. Det er lidt det samme med nyheder. De skal vælges med omhu, og i den forbindelse vil jeg anbefale dagens.dk, fordi de e gode til at formidle aktuelle nyheder, der har en meget høj kvalitet.

Reoler gennem tiderne

Igennem tiderne har reoler typisk primært haft en praktisk funktion, den har simpelthen været et møbel som kunne bruges til opbevaring således, at man kunne opbevare store mængder af ejendele på mindst muligt plads. Især bogreolen er en klassiker i mange hjem gennem tiderne. På mange måder er reoler lidt overset som et dekorativt møbel – for den kan så meget mere, end blot være et møbel man bruger til at opbevare bøger eller andre genstande i.

ReolerRummene i dit hjem kan blive meget mere interessant hvis du for eksempel vælger at gøre brug af reoler som ”rumdelere”. Mange nyere byggerier er såkaldte ”element byggerier” – de er bygget i beton dele som er sat ved siden af og ovenpå hinanden. Denne byggemetode betyder ofte, at rummene bliver fuldstændig kvadratiske. Som udgangspunkt kan man sige, at denne type af rum ikke er det mest nemme at indrette hyggeligt og personligt.

Det er i denne forbindelse, at brugen af reoler som rumdelere kan være med til at ændre på rummet. For eksempel en bogreol placeret så den går ud i rummet kan gøre, at du kan lave en hyggelig læsekrog bag reolen – du kan skabe et mere intimt rum hvor man ganske glemmer, at man befinder sig i et elementbygget, kvadratisk betonrum.

Fyldes dine reoler godt op med yndlingsbøgerne er det samtidig manges opfattelse, at det skaber en højere grad af ”sjæl” i rummet. Der findes mange typer af reoler som kan opfylde et væld af forskellige behov og hjælpe dig med at skabe præcist dét rum som du har lyst til. Kun din egen fantasi sætter grænserne. Reolen kan enten være helt åben – som en klassisk bogreal – eller helt eller delvist ”lukket” enten med træ låger eller glas – dette beror igen udelukkende på din personlige smag og din præferencer.

 

For mere information om reoler kan du klikke her. – Her vil du møde en af Danmarks gamle møbel producenter, Aage Bruun & Søn, som har produceret møbler siden 1910.

 

I over 40 år har de produceret de berømte kvadratreoler, som hænger i rigtig mange danskeres hjem den dag i dag.