Hvorfor skal man læse nyheder? Det er et spørgsmål, jeg ofte bliver stillet af mine elever som lige nu skal til at starte i niende klasse. Hver gang jeg bliver stillet dette spørgsmål, bliver jeg meget ked af det som lærer. Min opgave som lærer ser jeg som en vigtig og næsten afgørende opgave i forhold til de unges opdragelse og senere udvikler. Nyheder er et værktøj, jeg bruger så jeg kan nå mine mål med eleverne. Hvis det var op til mig skulle de hver eneste dag ind på dagens.dk. Det er simpelthen fordi dagens.dk leverer høj kvalitet af nyheder, som ikke kan sammenlignes med andre nyhedssites. De tilbyder både nyheder fra det lokale og nationale Danmark. Udover det lokale og nationale Danmark tilbyder de internationale nyheder, der spænder vidt og bredt. Derfor vil jeg fremover forsøge at forklare mine elever vigtigheden af, at de skal læse nyheder hver dag.

Nyheder der betyder noget

For mig er der stor forskel mellem nyheder, der blot fortæller om, hvordan tingene er på en overfladisk facon. Jeg savner nyheder, der gør en forskel, når de bliver bragt. Sådanne nyheder findes der få af, fordi der findes få journalister tilbage, der kan deres håndværk, hvis du skal spørge mig. Derfor mener jeg, at enhver person med trang til at få opdateret sig selv på lidt nyheder, bør være mere selektiv. Jeg sammenligner det lidt med mad i kroppen. Man går ikke rundt og propper hvad som helst i sin krop. Men man læser lidt om varedeklarationer og ingredienser, inden man begynder at spise noget. Det er lidt det samme med nyheder. De skal vælges med omhu, og i den forbindelse vil jeg anbefale dagens.dk, fordi de e gode til at formidle aktuelle nyheder, der har en meget høj kvalitet.