Ind på dagens.dk kan man læse en masse gratis nyheder, der handler om Midtjylland, og alt det Midtjylland byder på. Der sker jo ofte ting i Midtjylland, hvorfor det vil være rigtig interessant at få læst om Aarhus og alle de ting, der findes i Aarhus. Jeg læste den anden dag nogle gratis nyheder, der gik ud på at beboere advares om røg fra brand i Brabrand. Det er noget, der selvfølgelig er lidt ærgerligt, men man skal naturligvis forsøge at forstå, hvordan det hænger sammen, inden man begynder at bedømme de gratis nyheder man læser om. For eksempel skulle enhver tro, at Brabrand er et sted med lidt uro, hvorfor det kommer som én af de første gratis nyheder ind på dagens.dk. Men det behøver bestemt ikke at være sådan, for det er sådan, at dagens sorterer nyheder efter deres relevans for borgerne.

 

Skal vi på nyhedssafari med gratis nyheder?

Jeg bor selv i Aarhus og derfor er det rart for mig at blive opdateret på, hvad der sker i Aarhus og omegn. Det er noget som gratis nyheder giver mig. Derfor vil jeg fremover blive klog og klogere på, hvorfor gratis nyheder gør gode ting ved mig. For eksempel læste jeg også, at Statoil forkæler fædre. Jeg blev helt nysgerrig over hvordan gratis nyheder kunne indeholde det stykke information. For jeg spurgte mig selv om, hvem der var de fædre? Og hvorfor skulle de forkæles? Det er noget jeg tænkte over i fire dage indtil jeg besluttede at læse gratis nyheder, hvor jeg fandt ud af, at det handler om en ny undersøgelse, som vist at jyske fædre bliver ofte glemt på fars dag, og derfor gav Statoil dem gratis benzin. Det er en fornøjelse at læse sådan noget, som jeg mener er rigtig godt stof.