Nyborg er en købstad på Fyn med næsten 16.528 indbyggere viser tal fra 2014. Byen er beliggende tæt ved storebælt og er altså forbundet med Sjælland og København via Storebæltsforbindelsen. Nyborg er altså en by, som ligger i Nyborg Kommune, og som altså hører under Region Syddanmark. I denne by har man i finanskrisen haft problemer med boligsalg. Boligsalg i Nyborg har altså været et større problem lige indtil man fornyligt kom på et banebrydende koncept indenfor bolighandel. Et koncept som tog helt nye veje indenfor ejendomsmægler branchen, og som fik ejendomsmæglere landet over til at bliver irriterede, over at man kunne tilbyde boligsalg til så lave salær. Årsagen hertil skal ses i at et koncept som Min Bolighandel har formået at have salærer på helt ned til 35.000 kroner inkl. moms, og det betyder altså at man som boligejer lige pludselig kan tjene endnu flere penge på sin bolig, sammenlignet med de priser de helt almindelige ejendomsmæglere tager.

Årsagen til at dette koncept kan have ‘råd’ til at holde deres priser så lave, er at konceptet ikke fungerer helt ligesom de normale og klassiske ejendomsmæglere rundt omkring i landet. Det er altså ikke et koncept som den almene ejendomsbranchen eller ejendomsmægler branche, for her foregår det meste online. Dette medvirker altså til at man ved hjælp af at spare dyre erhvervslokaler væk, pludselig kan tilbyde langt lavere priser. Annonceringen foregår altså online, dette betyder dog ikke at du selv skal vise din bolig frem, for dette er altså med i prisen.

 

Boligsalg i Nyborg Kommune er steget de seneste par år

For nogle år siden kom finanskrisen, som et lyn fra himmellen, og dette gik værst udover ejendomsbranchen. Her var det pludselig sjældent at et hus blev solgt, og ligeså sjældent et hus blev sat til salg. Nu ser det dog langt lysere ud efter et koncept som for eksempel Min Bolighandel er kommet frem, hvor man altså pludselig kan sælge sin bolig langt mere effektivt. Årsagen til at jeg kan påstå at det går langt bedre i Nyborg Kommune, er altså at ifølge flere tal fra dette nye koncepts hjemmeside, så har de solgt mere end 100 boligere de sidste 12 måneder, og nogle af de boliger må altså have været i Nyborg byen. Læs mere om boligsalg